Talen:
  Nederlands
header_image3


Werken bij

Wie werken bij ons zoal?

Lader/lossers
Als lader/losser werk je meestal met een vaste collega bij steeds andere opdrachtgevers. Vaak moeten containers of vrachtwagens geladen of gelost worden. Soms zitten daar grote, zware spullen in die tegen een stootje kunnen. Een andere keer zijn het schokgevoelige apparatuur of breekbare voorwerpen die door je handen gaan. Geen klus is hetzelfde.

Een onderdeel van laden en lossen kan het besturen van een heftruck zijn. Als je daar nog geen diploma voor hebt, kun je dat bij Stuwarooij behalen.

Laden -lossen

Orderverzamelaars
Orderverzamelaars zorgen dat uit een magazijn precies op het juiste moment en in de juiste hoeveelheden de juiste producten bijeengebracht worden. Ze krijgen daarvoor, elektronisch of op papier, de ‘pick-orders’ en die voeren ze vervolgens zo vlot mogelijk uit. Een secuur werk waarbij je aandacht geen moment mag verslappen – anders krijgt de klant van onze opdrachtgever niet de goederen die hij besteld had. Met alle mogelijke gevolgen van dien. 

In ieder magazijn waar Stuwarooij werkt, loopt een eigen Voorman rond. Hij of zij is het eerste contactpersoon tussen de klant en onze Orderverzamelaars. Vaak komt bij het vak van Orderverzamelaar ook het werken met heftruck of reachtruck voor. Bij Stuwarooij kun je daarvoor de benodigde diploma’s behalen.

Productiemedewerker

Productiemedewerkers
Een manier om snel in veel verschillende werkomgeving ervaring op te doen is als Productiemedewerker bij Stuwarooij. Denk hierbij aan in- en ompakwerkzaamheden en lopendebandwerk. Samen met een groep collega’s en onder leiding van een Stuwarooij-voorman zorg je ervoor dat het werk van de klant snel en vakkundig wordt uitgevoerd. 

Soms is voor dit werk een diploma of aanvullende (veiligheids-)opleiding nodig. Stuwarooij zorgt er altijd voor dat je de nodige papieren kunt behalen.