Talen:
  Nederlands
header_image3


Werken bij

Begeleiding

Persoonlijke aandacht
Soms kan het even tegen zitten. In je relatie, thuis, met je persoonlijke financiën. Praten helpt! Zoek contact met P&O en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. Daar hoeft verder niemand iets van te weten – en P&O weet je ongetwijfeld verder te helpen. 

Mensen die financieel in de knoop zitten, kunnen we vaak hulp bieden. Door hen te begeleiden in budgetteren, plannen, sparen en lenen. Samen nemen we het huishoudboekje door en ontdekken mogelijkheden om alsnog de eindjes aan elkaar te knopen. Ook hier geldt: praten helpt! 

Buitenlandse medewerkers begeleiden we bij de administratie die komt kijken bij het in Nederland werkzaam zijn. Van Burgerservicenummer (BSN)) tot het openen van een bankrekening, je inschrijving bij de gemeente, je aanmelding bij een zorgverzekeraar en het bezoek aan een huisarts, tandarts en al wat je als nieuwe Nederlander allemaal nog meer nodig hebt.

Ook Nederlandse medewerkers die de weg kwijt raken in de Nederlandse bureaucratie helpen we op de goede weg. We willen waar we kunnen zoveel mogelijk zorgen wegnemen. Immers als je niet lekker in je vel zit ben je niet de leukste voor je omgeving.

Gezelligheid
Toen Bertie van Rooij ‘Baas van het Jaar’ werd, was dat ook omdat de medewerkers de werksfeer zo prettig vonden. Dat is iets waar we samen hard aan blijven werken. Door op tijd een personeelsbijeenkomst te houden – waar gezelligheid centraal staat. Door soms een informatiebijeenkomst te beleggen. En vier keer per jaar verschijnt StuwaNieuws. In deze nieuwsbrief, ‘voor en door medewerkers’, staan interessante verhalen over elkaar. We zeggen niet voor niets ‘Elke dag met plezier naar het werk’!


4-klein.jpg

 

Veiligheid en gezondheid
Na iedere werkdag willen we dat iedereen veilig weer naar huis kan. Daarom krijgt iedereen bij Stuwarooij werkkleding en veiligheidsschoenen. We gaan ervan uit dat je die spullen gebruikt zoals ze bedoeld zijn. Gezien de wet- en regelgeving zijn we daar streng in. We hechten nu eenmaal veel waarde aan de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers! 

Ook bij de klant gelden veiligheidsregels. Je hebt je altijd te houden aan die van Stuwarooij én aan die van de klant. Voor sommige klanten is een aanvullende veiligheidscursus of instructie vereist. In dat geval wordt ervoor gezorgd dat je die kunt volgen.

Als je meer wilt weten over onze interne veiligheidsregels, kun je contact opnemen met je Logistiek Ontzorgingsspecialist.

Mocht je een keer ziek zijn, meld dat dan altijd voor 09.30 uur bij jouw leidinggevende én bij de afdeling P&O. Mocht je langduriger afwezig zijn, dan helpen we je samen met de Arbodienst graag weer zo vlot mogelijk uit de lappenmand. Van ziek zijn wordt niemand beter.

Kleding