Talen:
  Nederlands
header_image3


Werken bij

Wie zijn we?
Stuwarooij is sinds 1989 actief in de logistiek. Dagelijks werken ruim 500 collega’s bij meer dan 150 opdrachtgevers. Laden en lossen, heftruckwerk, inpakwerk, opslag en overslag, orderverzameling en productiewerk (kortom: allerlei aan transport en logistiek verwant werk).

We hebben meerdere vestigingen. In Nederland hebben we ons hoofdkantoor in Hedel en daarnaast kantoren in Egmond aan Zee en ’s-Hertogenbosch. Verder zitten we in Gliwice in Polen en Kosice in Slowakije. 

Goed werkgeverschap
In 2007 werd onze directeur, Bertie van Rooij, ‘Baas van het Jaar’. Daar was (en is) hij heel trots op. Omdat hij er altijd zijn best voor doet om een collegiale, aanspreekbare en sociale werkgever te zijn. Elk jaar vieren we vele jubilea van mensen die 5, 10, 12,5 of 20 jaar bij ons werken. Dat lukt je als bedrijf nooit wanneer je geen warme, prettige werksfeer hebt. 

Bij Stuwarooij vinden we diploma’s of uitgebreide CV’s niet alleszeggend. Ben je bereid je handen uit de mouwen te steken? Behandel je spullen van de klant net zo voorzichtig als je eigen spullen? Ga je netjes met je collega’s en klanten om? Hou je je aan afspraken? Denk je mee als er een probleem moet worden opgelost? Dan kun je bij ons een heel mooie carrière opbouwen.