Talen:
  Nederlands
header_image3

Tevreden mensen, dat werkt

Sinds 1989

Unieke werkwijze

Als bedrijf geloven wij van Stuwarooij in management op basis van motiveren en stimuleren. Want werk is meer dan werk alleen. Werk is nuttig en zinvol, en als het goed is leuk bovendien. Daar zorgen wij van Stuwarooij voor. Elke dag weer. Bij onze opdrachtgevers en bij onze eigen medewerkers.

Onze logistiek ontzorgingsspecialisten brengen daarom wekelijks een bezoek aan hun opdrachtgevers om de gedane werkzaamheden te bespreken, onze medewerkers positief te motiveren en daardoor de productiviteit en kwaliteit te optimaliseren. Want tevreden mensen, dat werkt.

Belangrijke mededelingen en reglementen worden door ons bedrijf, indien nodig, vertaald en duidelijk kenbaar gemaakt. Wanneer diploma's noodzakelijk zijn voor uitvoering van de werkzaamheden, dan selecteren wij onze medewerkers hierop of laten hen het benodigde diploma behalen. Dit komt vanzelfsprekend voor onze rekening. Tevens geven wij de garantie dat wij, en onze mensen, te allen tijde voor u klaar staan. 

De unieke werkwijze van Stuwarooij spreekt aan. Al een kwart eeuw belonen medewerkers en klanten ons met trouw. Want zowel ons personeelsbestand van ruim 600 medewerkers als het klantenbestand van grote en gerenommeerde vaste opdrachtgevers van Stuwarooij kent vrijwel geen verloop. Anders gezegd: eens Stuwarooij, altijd Stuwarooij.