Talen:
  Nederlands
header_image3

Bedrijfstrots

Sinds 1989

Betrokkenheid

Bij Stuwarooij staat betrokkenheid bij de eigen medewerkers hoog in het vaandel. Dat hoort zo. En het werkt. Onze mensen zijn met recht en reden trots op hun bedrijf, waarvan aanvoerder Bertie van Rooij nog niet zo lang geleden (2007) de prestigieuze titel 'Baas van het jaar' won. Een trofee die je als werkgever niet zo maar krijgt.

Wij zorgen dat onze medewerkers zich thuis voelen bij Stuwarooij, een familiebedrijf waar het familiegevoel reikt tot in de haarvaten. Onze mensen voelen zich geen nummer, maar stuk voor stuk een gewaardeerd lid van de Stuwarooij-familie. En dat merken we: voor familie zetten mensen altijd een paar stappen meer.

De betrokkenheid bij onze mensen is er ook buiten de werkvloer, ook als het even tegen zit. Zo helpen we bij financiële problemen. Met een huishoudboekje leren we de medewerker zijn financiën weer op orde te brengen. De medewerker staat weer onbezorgd op de werkvloer, en ook zijn rendement verbetert. Iedereen blij.

Vanuit dezelfde maatschappelijk betrokkenheid heeft Stuwarooij Stichting Trampoline opgericht. Via deze organisatie proberen wij moeilijk plaatsbare mensen, zoals minder validen, allochtonen en gehandicapten, een eerlijke kans te bieden op een baan. We doen dat samen met UWV, CWI, gemeenten en opleidingscentra.  

Stuwarooij gaat door het vuur voor zijn mensen, en de medewerkers voor Stuwarooij. En iedereen wint. Want als wij zorgen dat onze medewerkers goed in hun vel zitten, halen zij het beste uit zichzelf. Goed voor henzelf, goed voor ons, én goed voor onze klanten.

'Elke dag met plezier naar het werk', het motto van ons personeelsbeleid, is meer dan een slogan. Het is een aanpak die bewezen werkt. Want tevreden medewerkers, dat betekent tevreden klanten. Zo simpel is het: wij ontzorgen onze klanten met en door zorgeloze medewerkers. Succes verzekerd. En het voelt nog goed ook.