Talen:
  Nederlands
header_image3


Doorgroeimogelijkheden

Heb je hart voor de zaak en weet je van aanpakken, dan kun je binnen Stuwarooij een heel mooie loopbaan opbouwen. Je zou de eerste niet zijn die onderaan de ladder begint en uiteindelijk doorstoomt naar een leidinggevende functie. 

Neem Moes van Rooij, onze Operationeel Manager. Hij werkt hier sinds 1991 en begon in de containers.

Op zijn eerste dag werd hij ’s ochtends om zes uur opgehaald om voor Stuwarooij te gaan werken in de Chipsfabriek in Veghel. Hij bestuurde een heftruck en verplaatste er duizenden kilo’s Nibbits, Wokkels, Borrelnoten en paprikachips mee. Het bleek de start van een ‘droombaan binnen een topbedrijf’. Nu wil Moes van Rooij (geen familie van de baas, overigens) geen dag meer zonder. De heftruck heeft hij allang verruild voor een kantoorbaan. Sterker: hij is Operationeel Manager, zeg maar eindverantwoordelijk voor alle laders/lossers en orderverzamelaars. Het geeft maar weer eens de doorgroeimogelijkheden aan binnen onze organisatie.

Office (73)Moes van Rooij (1970) omschrijft Stuwarooij als een familiebedrijf waar alle medewerkers loyaal zijn. “We zijn er voor elkaar, we helpen elkaar en we hebben allemaal die 24/7-mentaliteit. We staan dag en nacht klaar voor het bedrijf en voor elkaar. Toen Bertie mij destijds vroeg of ik binnen de organisatie hogerop wilde, waarschuwde hij mij en mijn vrouw daar ook voor. Je bent zo ineens een week weg naar Polen of bent ’s avonds een probleem aan het oplossen. Maar ik doe het graag, het is een stuk van mijn leven geworden.” 

Het is een indrukwekkende loopbaan die Moes binnen het bedrijf doormaakt. Op zijn kaartje prijkt nu ‘Operationeel Manager’. Voor het zover was werkte hij eerst acht jaar tussen de jongens. Zijn overstap naar het kantoor was in het begin even wennen. Hij begon als planner, werd internationaal planner, vervolgens bedrijfsleider en supervisor. Moes is nu niet meer weg te denken uit de kantoren van Stuwarooij. Hij is er trots op om hier elke dag te mogen werken. “Mooi om te zien hoe het bedrijf groeit, maar ook hoe wij zelf groeien. Dankzij de vele cursussen en bijscholingen word ik voor de grap wel eens de slimste van de familie genoemd. Ik ben Bertie dankbaar dat hij dat allemaal mogelijk maakt voor zijn mensen. Als het aan mij ligt, blijf ik hier nog járen!”

Cursussen
Hoewel we meer waarde hechten aan iemands inzet, kun je ook bij Stuwarooij niet helemaal zonder diploma’s. Bij ons zijn ze wel altijd volledig op de praktijk toegespitst; geen overmatige hoeveelheden theorie, dikke boeken of eindeloze colleges. Gewoon goede, praktijkgerichte, leuke cursussen. 

Voormancursus
Voormannen zijn herkenbaar aan hun rode jasje. Ze zijn het aanspreekpunt voor zowel de klant als de Stuwarooij-medewerkers. En als er niks te bespreken valt, zijn ze gewoon samen met hun collega’s aan het werk.

 

Outfit 2009 (11)

     

Als je aan je Logistiek Ontzorgingsspecialist en/of de afdeling P&O laat blijken voorman te willen worden en er is ruimte, dan krijg je een training aangeboden. In die training leer je alles wat bij het vak Voorman komt kijken. De Logistiek Ontzorgingsspecialist begeleid je vervolgens graag bij het ontwikkelen van je kwaliteiten. Voorman worden is een mooie stap in je loopbaan. 

Heftruckcursus
Voor zowel onze orderverzamelaars als laders/lossers kan heftruckwerk een onderdeel van de werkzaamheden zijn. Indien je nog geen heftruckcertificaat bezit, kan je deze via Stuwarooij behalen. Je kan aan je Logistiek Ontzorgingsspecialist en/of de afdeling P&O laten weten dat je interesse hebt om deze cursus te volgen.