Talen:
  Nederlands
header_image3


Contact

Waar kun je terecht met welke vragen?

Saamhorigheid, kwaliteit, trots en vertrouwen. Dat zijn de kernwaarden binnen Stuwarooij. Mét elkaar en vóór elkaar! Dit betekent ook dat iedereen binnen ons bedrijf gehoord wordt. Geen mening blijft ongemoeid.

Om de communicatie te optimaliseren hebben wij de email-service in het leven geroepen voor de afdelingen Wagenpark, Huisvesting, P&O en Operationeel.

Deze dien je te gebruiken bij al je vragen. Je ontvangt dan ook direct een mail dat je vraag in behandeling is genomen en hierop krijg je binnen 7 dagen een terugkoppeling.

Bij spoedgevallen die directe actie behoeve of wanneer je niet in het bezit bent van een emailadres, dien je uiteraard wel telefonisch contact opnemen met de betreffende afdeling.

Hieronder volgt dan ook een overzicht van waar je terecht kunt met al je vragen
en/of opmerkingen.

Algemeen       : info@stuwarooij.nl             + 31 (0)73-5997600

Huisvesting    : home@stuwarooij.nl

Wagenpark     : car@stuwarooij.nl

P&O               : personnel@stuwarooij.nl

Operationeel   : work@stuwarooij.nl

Huisvesting:
Heb je vragen en/of opmerkingen betreft de Huisvesting, dit kan onder andere gaan over de huisregels of vragen over de woning zelf, neem dan contact op met deze afdeling via het volgende e-mailadres: home@stuwarooij.nl
Je kunt hen telefonisch bereiken tijdens kantooruren van 08.30 uur tot 17.00 uur op:
073-5997600. Na 17.00 uur zijn zij enkel voor spoedgevallen te bereiken op: 06-53404077


Wagenpark:
Heb je vragen en/of opmerkingen betreft de afdeling Wagenpark, dit kan gaan over het gebruik van een bedrijfsauto, vragen over de auto zelf of de autoregeling, neem dan contact op met deze afdeling via het volgende  e-mailadres: car@stuwarooij.nl
Je kunt hen telefonisch bereiken tijdens kantooruren van 08.30 uur tot 17.00 uur op:
073-5997600. Na 17.00 uur zijn zij enkel voor spoedgevallen te bereiken op: 06-53404077


Personeel & Organisatie:
Heb je vragen over salaris, CAO, arbeidsovereenkomst, vakantie, het StuwaReglement, vacatures, opleidingen of ‘wat  te doen bij ziekte?’ of wil je een gesprek over je problemen thuis of met je leidinggevende, mail dan met de afdeling P&O voor het maken van een afspraak of het stellen van je vraag. Dit kan via het volgende  e-mailadres: personnel@stuwarooij.nl Geef wel vooraf aan waarover je een afspraak wilt zodat zij alles goed kunnen voorbereiden en je sneller kunnen helpen.
Je kunt hen telefonisch bereiken tijdens kantooruren van 08.30 uur tot 17.00 uur op:
073-5997600. Na 17.00 uur zijn zij enkel voor spoedgevallen te bereiken op: 06-12316177


Operationeel:
De afdeling Operationeel is verantwoordelijk voor álles wat met het uitvoeren van jouw werkzaamheden te maken heeft. Denk hierbij aan: omgaan met collega’s, urenbriefjes, veiligheid op de werkvloer en verstrekken van veiligheidsmiddelen.

Antwoorden op je vragen kun je terugvinden in onze CAO en het StuwaReglement.

Staat daar niet het antwoord dat je zoekt of heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek, kun je natuurlijk altijd terecht bij je voorman, coördinator of Ontzorgingsspecialist of stuur een email aan: work@stuwarooij.nl
Je kunt de afdeling Operationeel telefonisch bereiken tijdens kantooruren van 08.30 uur tot 17.00 uur op: 073-5997600.

Algemeen:
Heb je opmerkingen, verbeterpunten, weet je nieuwe mogelijke klanten of collega’s die bij ons willen werken óf heb je goede ideeën waar Stuwarooij zijn voordeel mee kan doen?

Ook deze kun je op papier zetten en, desgewenst anoniem, deponeren in de daarvoor welbekende brievenbussen in Hedel, Egmond aan Zee of Harderwijk gericht aan de afdeling P&O of Directie.

Jouw bericht komt dus altijd aan bij de juiste persoon en wij zullen jouw melding zorgvuldig behandelen.

Met het in het leven roepen van deze brievenbussen willen wij ervoor zorgen dat iedereen binnen Stuwarooij moet kunnen aangeven wat hij/zij denkt. Wij zijn van mening dat alles bespreekbaar moet zijn en willen ook graag dat onze medewerkers goed in hun vel zitten. Als daarbij onze hulp nodig is, bieden wij deze dan ook graag aan. Uiteraard willen wij jullie ook nogmaals wijzen op ons algemene emailadres: info@stuwarooij.nl

Jullie mening telt en iedere inbreng wordt zeer gewaardeerd. Alvast bedankt!

Telefoonnummer:
Het algemene telefoonnummer voor alle bovenvermelde afdelingen is: 073-5997600

Bezoekadres:                                                           Postadres:
Stuwadoorsbedrijf van Rooij B.V.                               Stuwadoorsbedrijf van Rooij B.V.
Harenseweg 7a                                                        Postbus 23
5321 HH Hedel                                                         5320 AA Hedel